Magasin og mig…

Jeg elsker Magasin. Det er simpelthen ren hygge, afslapning og meditation for mig, at tulle rundt og kigge på lækre ting, finde gode tilbud og ting til den næste ønskeseddel, det er bare skønt. Min pengepung er af en helt anden opfattelse, men det lader vi ligge…

I dag var vi i Magasin og hverken mand eller arving synes at finde oplevelsen helt så hyggelig som jeg. For Mikael skal det helst tilrettelægges på en sådan måde, at man kan komme igennem butikken så hurtig som muligt, ikke noget med små omveje med fristelser for øjet. Villum ville selvfølgelig synes det var ren slaraffenland, hvis bare han måtte pille, hive og sparke til det som han finder interessant, men vi er lidt strikse med opdragelsen og han må holde snitterne indenfor vognen… Især kan tiden i afdelingen med porcelæn være angstprovokerende for en mor til en tumling.

Jeg kan godt forstå at den lille fyr ikke synes det er bomben. Men i dag skulle vi alle afsted, for der skulle handles og byttes Royal Copenhagen og selvom det nok er mig, der går mest op i den slags herhjemme, så har jeg heldigvis en mand med en mening om den slags også.

Vi fik helt utrolig mange æggebærer denne jul og vi vil nok altid mindes denne jul for de mange mange æggebærer. Men man skal sgu ikke kimse af æggebærer fra Royal Copenhagen – de kan nemlig lynhurtigt transformeres til andre skønne ting.

Så ind kom vi og ud igen med lækkert stel, nyt tøj, sengetøj og lidt trætte…. Ja ja, Magasin betaler sig altid, med eller uden mand og barn (børn!!!)!

Frokosten blev indtaget på den fortrukne café i centrum, Norden – der er så tilpas meget larm, at man ikke skal bekymre sig om knægten er for højlydt til de andre gæster.

Men de to mænd var trætte da vi endelig kom hjem og det må jeg altså også have været, for jeg glemte at gå i biffen – det er jeg faktisk en smule indebrændt over i skrivende stund.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/fc5/47093058/files/2014/12/img_1055.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/fc5/47093058/files/2014/12/img_1054.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s