Godt nytår

Så er det nye år i gang. Jeg byder januar velkommen, det er en dejlig rolig måned og selvom jeg er en sand jule-elsker, kan jeg godt lide den ro som januar altid fører med sig.

Denne januar er lidt speciel for os, da den kun byder på fire arbejdsdage for mig, inden min orlov starter fredag den 9. januar. Og det betyder at hverdagen kan foregå en anelse mere stille og roligt, end når vi begge skal på arbejde, ihvertfald indtil lillesøster ankommer.

I disse dage tænker vi nok alle en del på det forgangne år og det er ligeledes grunden til, at jeg har blandede følelser omkring nytår. Det er en hyggelig aften med gode venner, men det er også punktummet for et år og hvad enten jeg vil det eller ej, så kommer jeg altid til at gøre en form for status over det gamle år.

Vores 2014 har været et godt år, det er gået helt utrolig stærkt og jeg kan faktisk slet ikke fatte, at vi allerede nu står ved indgangen til et nyt år.

Jeg kom tilbage fra barsel i januar 2014 og derfor har året for os, handlet meget om at finde en rytme og en hverdag, hvor vi alle tre skulle op og afsted om morgenen.

Rent arbejdsmæssigt har året været på både trist, udfordrende og spændende. I foråret gennemgik vi en fyringsrunde og det var en meget ubehagelig oplevelse. Herefter medførte en organisationsændring, nye kollegaer, nye chefer og ny lokation. Da vi endelig landede, blev arbejdet meget spændende og jeg glæder mig til at følge med fra sidelinjen, når de ændringer vi har arbejdet for, bliver implementeret i foråret.

Vores søn var stadig en baby, da vi hoppede ind i 2014 og nu er han en glad lille dreng, som helst vil drikke af den gule kop og have sutten med biler på med i seng. Han løber og hopper og snakker i et væk og han er særligt glad for bolde og heste. Efter endnu et år som mor, må jeg igen konkludere, at han er det vildeste, bedste og smukkeste jeg nogensinde har udrettet og jeg elsker at se ham vokse sig større og opleve verden.

I juni fandt jeg ud af, at jeg skulle være mor til to og jeg kan ærligt være i tvivl om det er muligt, at hive ligeså meget kærlighed ud af ærmet til hende osse!! Det er indimellem skræmmende, så meget man kan elske og det medfører i den grad en sårbarhed, som jeg ikke vidste fandtes før jeg blev mor. Og nu snart til to.

Efteråret bød på større beslutninger om vores fremtid og vi blev enige om, at tiden var til at sætte vores lejlighed til salg og det gjorde vi i november. Der har været meget aktivitet, men endnu ikke nogle bud, så vi krydser fingre for at den snart bliver solgt, så vores familie kan komme videre.

Nytårsaften blev fejret med min veninde og hendes mand. Det var meget stille og roligt, men utrolig hyggeligt og lige den slags nytår vi havde lyst til i år. Min veninde har en søn på Villums alder og venter sig også en pige til marts. Hvor heldige er vi lige, at få endnu en barsel sammen.

Som kom an 2015 – vi glæder os!

Godt nytår til jer alle.

Et par billeder fra vores nytårsaften. Villum var vild med fyrværkeri.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/fc5/47093058/files/2015/01/img_1073.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/fc5/47093058/files/2015/01/img_1066.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s