Hverdag igen… Nå nej…

For om fire dage, så står den på orlov – bum bum!! Det er for vildt og jeg glæder mig super meget til lidt alene hygge tid inden det går løs.

Jeg har lige en kæmpe bunke tøj der skal vaskes, et skab der skal ryddes, nogle sy projekter, 2 bøger der skal læses, et kæmpe puslespil der skal lægges (ja, jeg elsker den slags, ren meditation) og så lige en masse kilometer der skal vandres… Og så skal jeg både til jordemoder, tandlæge og akupunktør.

Håber ikke den lille dame kommer meget før tid, for så når jeg jo slet ikke alt det hyggelige mig-tid jeg har planlagt.

Erfaringen, som jeg af gode grunde ikke havde sidst, siger mig jo, at når først den lille trunte kommer, så beslaglægger hun det meste af døgnets timer, ihvertfald de første 6-7 uger.

Og så er der det der natteroderi, pyh det er ikke lige min stærkeste side og slet ikke nu, hvor Villum har fundet feriestilen og sover fra kl. 20 til kl. 8 – JA TAK!!

Nå, men vi finder nok ud af det og tager det hele med ophøjet jysk ro – det har jeg lært af min mand – så går det hele jo nok…

Og tænk, at man med så meget søvn, alligevel kan se så træt ud… Til mit forsvar skal det siges, at billedet er taget på Fisketorvet og når jeg befinder mig der, så bliver jeg altså enormt hurtig træt at se på! Det er en af de værre steder at befinde sig…

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/fc5/47093058/files/2015/01/img_1099-0.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s