Kravlegård og plukveer

I dag har vi netshoppet en kravlegård! Det var jeg faktisk sikker på, at jeg aldrig skulle have, men på den anden side, så har jeg jo heller aldrig haft 2 børn i sigte før. Og selvom jeg researchede en hel del om alt muligt, da vi ventede på Villum, så melder der sig, utroligt nok, alligevel nogle ubesvarede spørgsmål, når nummer to ankommer.

En af de udfordringer der pludselig slog mig var, hvordan ustyrlig tumling med hang til hop og klatring kan forenes med lille nyfødt, som træner rul og hovedløft… Og så kunne jeg pludselig godt se pointen med en kravlegård… Så den er nu bestilt og jeg kan med ro i sindet forlade mit afkom for en toiletstund.

Herudover er plukveerne virkelig sat ind nu, de strammer og niver lidt og jeg orker ærlig talt ikke at bukke mig ned, med mindre det er strengt nødvendigt. Herhjemme beder jeg Mikael om at samle de ting Villum eller jeg taber og det er vel en af de mange privilegier man har som højgravid.

Men hvor er det dog fantastisk at tænke på, at jeg ikke skal slæbe min gravide krop og plukveer med på arbejde i morgen.

2015/01/img_1137-0.jpg

2 responses to “Kravlegård og plukveer

  1. Har aldrig været så glad for vores kravlegård, som efter vi fik Mr. V også. I starten er der bare for meget energi i den store og for lidt mobilitet i den yngste, og senere er der for meget mobilitet i begge og for lidt overblik, når der er to små, der skal serviceres – oftest på samme tid

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s