Kvalme og begyndende fødselsangst

Jeg er i de seneste dage begyndt at få kvalme. Det er super nederen og overhovedet ikke belejligt (det er den slags nok aldrig…), da manden har travlt på arbejde og sønnen er morsyg. Kvalmen kommer hver gang jeg spiser noget og appetitten er derfor ikke i top, hvilket jo ikke er så snart, når man står overfor en fødsel.

Sådan havde jeg det slet ikke i min sidste graviditet. Der fejlede appetitten sgu ikke noget og jeg spiste burgere og jordbærkager med største velbehag, mens jeg ventede på at den lille fyr skulle arrivere – nu – NOT SO MUCH!!

Mad giver mig ubehag og kvalme, jeg får det dårligt når jeg sidder op for længe og jeg kan nærmest ikke finde nogen behagelig stilling at lægge kroppen i mere, men alligevel længes jeg ikke efter fødslen.

For at være ærlig, så er jeg efterhånden ved at være ret så nervøs for den forestående begivenhed. Jeg husker nu tydeligt veer og al den opkast smerten medførte og jeg har slet ikke lyst til at opleve den del af det igen… Men har man sagt A, må man også sige B og når der er så fandens lang tid mellem A og B, ja så er det nogen gange lidt for nemt at sige A med en vis kådhed.

Terminen er den 5. februar og ud skal hun jo… Jeg forsøger at tænke positivt og lægge angsten på hylden.

2015/01/img_1224-0.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s