Mega mave fasen…

I dag er jeg præcis 39 uger henne. Det betyder med andre ord, at min terminsdato er en uge fremme og indtil videre er der ikke noget der tyder på, at den unge dame er synderligt interesseret i at møde os før tid…

Til trods for al den smerte der venter forude, begynder jeg at blive en smule ivrig for at møde min datter og for at få min krop tilbage. Plukveer, halsbrand, dårlig nattesøvn (ja ja, jeg ved godt at dette ikke ændres når hun er ude på den anden side) og stakåndethed følger mig hele dagen og hæmmer mig efterhånden en smule.

På onsdag, dagen før termin, skal jeg til jordemoder og jeg håber, at hun vurderer, at jeg er moden til en naturlig igangsættelse – jeg må ikke få medicin denne gang, på grund af arret i livmoderen fra Villums ankomst og det er jeg faktisk glad for.

Men sådan ser kroppen altså ud i disse dage…

2015/01/img_1258.jpg

3 responses to “Mega mave fasen…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s