Det første møde

Vi har været meget spændte på, hvad Villum ville sige til at få en lillesøster. Vi har forsøgt at forklare ham, at der lå en baby inde i mors mave og at hun snart ville komme ud og sige hej. Men det er ikke helt til at vide, hvor meget han egentlig forstår og derfor hvordan han tackler hendes pludselige tilstedeværelse.

Forrige mandag kom vi hjem med Ella og Villum gloede sgu lige en omgang da han så hende. Men så pegede han og sagde “det Ella” og det lød så kært. Det var dog tydeligt, at han var en smule forvirret.

Vi valgte, at han skulle holde fri til og med onsdag, så han kunne vænne sig lidt til hende og så vi alle fire kunne være lidt sammen. Samtidig havde vi bedsteforældre på besøg alle dage, så det var virkelig hyggeligt. Villum ville gerne holde og kysse hende og han vil meget gerne give hende en masse ting. Han forstår ikke, at hun ikke kan holde noget og hans kærtegn skal helt klart overvåges, da han stadig klapper og aer en smule hårdhændet, men med de bedste intentioner.

Torsdag kom han atter i vuggestue og det gik rigtig godt, han havde talt meget om Ella og mors mave.

Jeg forsøger at aflæse hans ansigtsudtryk og han oplever jo, at jeg ikke har den samme tid til ham mere og at jeg ikke altid kan komme når han kalder. Det er lidt hårdt.

Gad vide hvor længe der går, før han ikke kan huske os uden Ella?

IMG_1375

IMG_1376-0

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s