Amning og utilstrækkelighed

Ella er 1 1/2 uge og det betyder, at amning fylder en hel del herhjemme, fordi hun naturligvis spiser meget af tiden, men desværre også fordi det lige nu gør r.. hamrende ondt.

Jeg kan tydeligt huske det fra sidst. Først skal man hærdes og så kan der opstå alle andre smertefulde tilstande, der gør, at amningen ikke ligefrem er en fornøjelse her den første tid – av!!

Hertil kommer så den utilstrækkelighed jeg føler overfor Villum. Jeg kan slet ikke være der på samme måde for ham lige nu og det skærer i mit hjerte når han kalder på mig og jeg ikke kan komme, fordi jeg ammer… SUK!

Jeg savner tid og stunder med ham og glæder mig til, at min krop atter er ovenpå, så jeg kan kramme ham igen, uden brystsmerter…!

Derfor har de sidste par dage kostet lidt tårer fra mor her. Men jeg vidste det jo godt, alle har sagt det. Nu er der to og det tager tid at vænne sig til og jeg kan jo ikke klones. Forhåbentlig bliver det bedre, når Ella ikke længere er så spæd.

Den gode nyhed er, at Villum efter Ellas ankomst igen er blevet glad for at være i vuggestue. Vi tror, at han har kunne mærke at noget var under opsejling og det har gjort ham ængstelig og usikker. Nu virker han lettet og glad og ville i dag, for første gang i tre uger, ikke med hjem fra vuggestue.

IMG_1418

IMG_1419

IMG_1407-0

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s