3 uger

Tiden flyver når man har det sjovt!

I dag er Ella allerede 3 uger! De første helt specielle uger af hendes liv er faret forbi os og jeg må sige, at jeg har nydt dem på en hel anden måde, end hvad jeg gjorde med Villum. Det hænger uden tvivl sammen med, at det er anden gang og at vi derfor er mere afslappede. Men det faktum, at Ella, indtil videre, (for vi ved jo, at det ikke fortsætter) sover en 18-20 timer i døgnet, har bestemt også en del at skulle have sagt i den sammenhæng. Man har altså et andet overskud, når man får lov at sove. Og Ella sover…. Hun bobler det meste af dagen og hele natten (åh, lad ikke store stygge nemesis sparke mig i røven for at skrive dette!!) og efterlader derved sine forældre med et helt andet udgangspunkt, end hendes storebror, som var meget vågen og selskabelig på dette tidspunkt. Han var egentlig ikke besværlig, men han krævede vores opmærksomhed på en hel anden måde, end denne unge dame.

Og så kan jeg bedre forstå de, som sagde at de første uger var super nemme, fordi de netop sover så meget. Det gjorde Villum IKKE. Dog sov han forholdsvist hurtigt igennem om natten og det er helt sikkert det allervigtigste!

Ellers kører det bare her. Villum er igen glad for sin vuggestue og græder ikke mere når han bliver afleveret. Jeg tror han kunne fornemme, at noget skulle ske med mig og vores familie og det har altså gjort vores lille dreng en smule ængstelig. For efter Ella er kommet til, har han været meget mindre ked og er heller ikke morsyg længere. Det betyder så meget. Han er meget glad for hende og vil rigtig gerne både kysse og kramme hende meget, indtil videre.

Så det er status i vores familie, som i skrivende stund er på weekend hos farmor og farfar i det jyske.

IMG_1566

IMG_1544

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s