Baby, tjek – solgt lejlighed, tjek – ny bolig, f…!!

Vi er for alvor gået i gang med den store boligjagt! Og det er slet ikke så nemt. Indtil videre har vi set 14 boliger, hvoraf to har potentiale. Den ene kræver desværre, at vi så skal leve på en sten og det vil vi altså ikke – det bliver for surt.

Det andet kræver en del modernisering og en smule renovering, men det koster så også væsentlig mindre. Nu er vi igang med at regne og tegne, for at se om det hus kan rumme vores familie. Beliggenheden er fantastisk og det betyder meget for os, at bo et sted vi synes er dejligt og samtidig tæt på offentlig transport, så hverdagen kan hænge sammen.

Så nu bliver det spændende om det kan lade sig gøre. Åh, det håber jeg, for den 1. juli har vi ikke længere skødet på denne lejlighed og jeg vil så nødig skulle leje noget midlertidigt…

Men hold nu kæft, hvor er der meget man skal overveje når man vil købe et hus!! Tag, fundament, fliser, grund og bla bla bla… Jeg glæder mig helt kolossalt meget til underskrifterne er på plads og vi kan glæde os istedet. 

Så nu venter vi i spænding.

Ella er tilgengæld en alletiders huskigger, hun sover gennem det hele og det sætter hendes forældre stor pris på.Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s