Den evige husjagt

Her er en smule stille for tiden. Det er fordi at jeg, hver gang jeg griber telefonen, går ind på Boliga eller Boligsiden og desperat tjekker om der er kommet noget til salg, som kunne være vores nye hjem og det ser sgu en smule sløjt ud… 

Vi havde gik på et hus og var tæt på at byde, da vi finder ud af, at husets fundament tilsyneladende synker flere stedet… Øh, tak, men nej tak!

Så nu leder vi videre og jeg skal ærlig indrømme at boligjagt er pænt opslidende og slet ikke særlig sjovt mere. Jeg savner at kunne bruge min tid og tanker på andre ting og jeg savner især, at bruge den på sjov med Villum. Heldigvis har han bedsteforældre, som tager ham med i Zoo og den slags, mens vi andre tilbringer søndagen i en bil, farende fra det ene åbne hus til det andet.

Nu begynder det også at blive lidt for spændende om vi overhovedet når at finde en ny adresse inden den 1. juli…. Jeg begynder ihvertfald at være længere tid om at falde i søvn og samtidig har manden travlt på sit arbejde og har derfor ikke det helt store overskud og mulighed for at tage fri en dag og hellige sig projektet med åndsnærværelse.

Ellers må vi finde en lejebolig, men det er absolut ikke ønskescenariet.

Alle huse er enten for små, for dyre, for grimme, eller i så dårlig stand, at projektet er uoverskueligt og så er der dem der ligger alt for langt væk fra alting.

SUK!!

Edit

3 responses to “Den evige husjagt

    • Hej Rikke. Vi kigger mest i Birkerød, Allerød og Værløse, men også i Valby og Vanløse. Mikael arbejder i Hørsholm og vil derfor gerne på den anden side af København 😬

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s