Nyt hus, nyt håb

Og ny mulighed for mega skuffelse og frustration… Nej, jeg tager JA-hatten på, når vi i dag skal gennemgå endnu et hus, som kunne blive vores og håber at dette ikke byder på overraskelser, som det andet vi kiggede på. 

Umiddelbart ser det ganske godt ud og der er både nyt tag og køkken og det kan vi godt li’! Huset er dog ikke så stort, så det skal udvides lidt, når vires familie fylder lidt mere. Det er selvfølgelig et minus, men til gengæld er huset til at betale og ikke ved at styrte sammen og det er nogle ganske gode forudsætninger.

Så formiddagen går med tøjvask og hygge med Ellamusen, før vi drager ud til provinsen, hvor vi muligvis skal bo. Jeg skal ærlig indrømme, at det basker lidt i maven, når jeg tænker på at vi snart skal forlade København og de trygge rammer…Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s