2 år

I dag blev vores skønne dreng 2 år!! Jeg synes bestemt ikke, at det allerede kan være to år siden, at jeg lå med ham i mine arme på Hvidovre Hospital og forsøgte at forstå, at han var min og at jeg var hans mor. Og selvom man skulle mene, at jeg efterhånden er godt hjemme i moderrollen, så kan jeg stadig tage mig selv i at tænke det samme, ‘det er min søn det der, det er da for vildt, at jeg er hans mor’ og hvor er jeg dog evig taknemmelig for at være netop det.

Man må tilstå, at man som mor bliver udfordret på rigtig mange måder, når han er syg, er jeg ængstelig, når han kaster sig ned på gulvet og råber bliver jeg frustreret og irreteret, når han bevist spilder sin mad føler jeg mig magtesløs og når han vælger at starte dagen kl. 5 bliver jeg træt. Men når han smiler og griner smelter jeg og når han peger på mig og siger “det er MIN mor”, så føler jeg mig som den heldigste på hele moderjord og tænker ja, det kan du saftsuseme tro jeg er!!

Tillykke til min lille dreng – jeg elsker at være DIN mor!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s