Huset

Så lykkedes det sgu! Vi fandt et hus, som har (næsten) alt det vi ønsker og det der mangler, kan komme senere, nemlig flere kvadratmeter. I dag udløb vores fortrydelsesfrist og handlen er endelig!!

Det er så fedt og vi er spændte, glade, lettede og en lille smule nervøse over at skulle forlade hovedstaden – men vi er klar til at rykke og vi er vildt glade for endelig, at finde vores nye hjem.

Det er tæt på stationen, tæt på skoven, tæt på vuggestue, børnehave og skole og huset er velholdt og i rigtig fin stand og er faktisk indflytningsklart, men vi skal lige vælte et par vægge, male og den slags.

Vi får nøglerne den 1. juni – det blir’ så fedt – et nyt kapitel i vores liv starter!!

Så nu er de store rammer på plads, nu skal vi så løse de indvendige, nedrivning af savsmuldstapet (om jeg fatter hvorfor det nogensinde har været moderne, men lad os nu la’ vær’ med at åbne den skuffe…), spartling, filtning og maling… Pyha, skrev jeg “bare lige” længere oppe, for det er vist en større opgave og da vi hverken har oceaner af tid eller håndværker venner, så må vi til at finde ud af hvor meget vi selv skal og kan gøre.

Men nu har vi en adresse efter den 1. juli, hvor vi skal overdrage vores nøgler til de nye ejere og det er sgu noget af en lettelse, må jeg nok erkende.

Så nu kan påsken nydes og det foregår for vores vedkommende i Jylland.

God påske.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s