Date night…

…altså for Villum. Ja, de starter tidligere og tidligere. I aftes tog vi med vores naboer på familie restaurant og Villum og deres datter nød hinandens selskab så meget. De to turtelduer går i samme vuggestue og leger derfor sammen både der og hjemme i gården.

På restauranten havde det søde personale dækket op således, at de to små kunne sidde ved siden af hinanden og de to bedste venner hyggede sig bare til den helt store guldmedalje og det samt resten af det gode selskab gjorde besøget på den nyåbnede familie restaurant Bones, det hele værd. 

Maden var jeg ikke imponeret over, men når man kommer med to små overgearede tumlinger, så er det lige sådan et sted man skal være. Der er plads og rum til deres udfoldelser og ingen rynkede bryn fra personalet.

Det river lidt i hjertet, at vi med vores parcelhus drømme skiller de to ad. Selvfølgelig skal vi ses, for verdens bedste naboer er også blevet vores gode venner. Men for børnene vil det ikke længere være det samme, for nu kommer de ikke til at lege sammen hver dag. Villum får en have, men der er ikke nogen børn i den og jeg ved, at han kommer til at savne sine legekammerater, især naboens søde datter.

Så når de to løber med hinanden i hånden, kalder hinandens navne og krammer, så gør det lidt ondt på mig at vide, at deres stærke bånd snart vil blive brudt og at det er vores skyld. 

Jeg håber at Villum får en ny lille ven i vores nye kvarter, hurtigt! Så han igen får en at fjolle og grine med og så er hende her kun 30 minutter væk.

  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s