Lårbasser i fokus

Her er der tale om Ellas lækre lårbasser, som er bløde, tykke og lige til at spise og så er der desværre mine, som ligeledes er bløde og tykke – men knap så appetitlige og derfor er det nu på tide at ryste dem af, eller noget af dem ihvertfald.

I næste uge udløber min pause fra FitnessDK og Ella og jeg må derfor derover, så mor her kan komme tilbage i sine lækre jeans, som ligger og sender mig lange blikke oppe i skabet.

Ella sover som en drøm om formiddagen og jeg vil derfor udnytte hendes gode sovehjerte til at dyrke lidt motion igen. Jeg starter blidt ud og sætter mig for, at jeg i de første 4 uger skal løbe 10 km. pr. uge og så må der sættes en nyt mål derfra.

Inden døren til løbebåndet er åben for mig, står den på lange gåture hver dag i denne uge. Stram kostplan er lagt, nu skal jeg nå at blive sommerklar, så jeg kan nyde min have, uden at være træt af babydellerne.

Jeg nøjes med et billede af Ella med de lækre lår.

  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s