Dagen før dagen før dagen

I aften er det det dagen, eller egentlig aften, før dagen før dagen – på søndag skal vores lille pige døbes. I samme kirke som Villum blev døbt i for knap to år siden, nemlig den 8. juni 2013 – det er nemt at huske, for lige efter dåben, blev vi viet i en smuk have og stjal derved lidt af rampelyset for den unge mand.

Det sker ikke på søndag. Denne gang har vi ingen overraskelser i ærmet og Ella får hele dagen alene i centrum. Vi er ikke særlig religiøse, men dåben er nu alligevel en smuk højtidelighed og Ellas første fest og derfor gør vi os umage. 

Hun skal døbes i den samme kjole som Villum og jeg har valgt at båndet på kjolen skal være en sart gammelrosa. Den er virkelig smuk og hun kommer til at se så fin ud. Efter dåben får hun en fin blomstret kjole på fra Wheat og så er hun klar til gæster og brunch på Josty.

Men inden søndag venter en dejlig lang lørdag uden planer.

De to tøser glæder sig til søndag.

    

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s