Det lille gule hus

Forrige lørdag var vi oppe og besøge vores nye hus og de to, helt utrolige søde mennesker, der har passet på det i 30 år.

Vi brugte næsten tre timer på at gå hus og have igennem og de fortalte om alle dimser, funktioner og planter som matriklen indeholder og det var ellers ikke så lidt. Jeg ved ikke særlig meget om have og jeg er nok heller ikke super interesseret, men jeg kan godt lide, at det ser pænt ud og det gør der her – den endnu bedre nyhed er, at haven ikke kræver særlig meget at holde!! FEDT!

Villum er tydeligvis haveklar, han skridtede hele grunden af og ville slet ikke med hjem. Han var især interesseret i alle haveredskaberne, som vi også får med i handlen. At kunne vælge mellem tre forskellige koste er ret optur for en 2-årig.

Det var fedt at se huset igen og det var dejligt at følelsen i maven blev endnu bedre ved gensynet. Nu har vi involveret tømrer, VVS’er, elektriker og maler og de er alle klar til at gå igang den 1. juni så vores hus kan blive klar til os. Efter en del overvejelse, er vi blevet enige om at betale os fra det praktiske. Det bliver simpelthen en uoverskuelig opgave for os og vi kan istedet nyde sommeren og hinanden.

Jeg føler nu, at det er en smule mindre angstprovokerende, at skulle forlade byen. Nu har jeg mødt nogle super søde tøser deroppe og vores hus emmer af hygge og kærlighed – jeg glæder mig!!

Lidt billeder af Villum og haven.

   
        

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s