Når tid er en mangelvare

Selvom jeg er på barsel og derved burde have oceaner af tid, er det bare slet ikke sådan det er. 

Tiden flyver afsted og jeg når knap halvdelen af det jeg sætter mig for. Og i modsætning til min sidste barsel, har jeg denne gang besluttet, at Ella og jeg ikke skal gå til noget fast, netop for at tiden ikke skulle smutte fra os. Og så gør den det saftsuseme alligevel!!

Men hvad er det så der stjæler alle de dyrebare timer? Heldigvis er det jo gode og dejlige ting. Ting som vi selv vælger til, ihvertfald det meste.

I dag har Ella og jeg taget det røde lyn til mødregruppen i vores nye omgivelser og hyggen og frem og tilbage, tager hele dagen. Men det er noget jeg prioriterer højt. For det første, er det nogle utrolig søde piger og derudover, er det også vores hjem inden længe og der er noget betryggende og rart ved at kende nogen tæt på, så føler vi os ikke så fremmede.

I går stod den på hygge med min barslende veninde og det er den faste mandagsdate. Det vil vi heller ikke undvære, for hun betyder utrolig meget for mig og hendes børn er jævnaldrende med mine to – det er så perfekt.

Og så er der mine løbeture. To gange om ugen kommer jeg afsted og det er også højt på prioriteringsbarometeret, for som tidligere nævnt, er der nogle genstridige og stædige kilo, som hænger fast på min post graviditetskrop.

Og så er der alle de løse aftaler, med andre veninder og en tur i svømmehallen, alenetid og den slags. Det er jo også nødvendigt og vigtigt… 

Og sidst, men ikke mindst (desværre), så er der indkøb, rengøring og tøjvask. Alt det skal jo også passes og sådanne to børn, de tager altså ikke hensyn til en stakkels mor på den konto – der bliver spildt, skidt og gylpet derudaf og så må jeg blot forsøge at følge med i vasketøjsbunkerne inden de overtager badeværelset fuldstændig.

Men hvor jeg dog ELSKER det her barsel, jeg hygger mig så meget og nyder at være herre over min egen tid – det hænder at Ella også bestemmer over tiden, men hun er en helt utrolig mild, glad og nem pige. 

Nogle gange tænker jeg, at det vanker os nogle møg teenagere…, de må vel tage hævn før eller siden. Indtil videre er det sgu ret nemt at være forældre herhjemme. Nå ja…, der er selvfølgelig lige den der selvstændighedsfase, som har ramt Villum og forandrer min søde lille dreng til en hysterisk hidsigprop med voldsomme udbrud over ting, som vi andre umiddelbart ville slå hen som bagateller. Det kan godt trække tænder ud på en træt dag, men det er nu altså ikke så slemt og det slider ingen af os op – endnu…

Men sådan går det her, tiden flyver og vi er så småt begyndt at pakke vores dimser og dutter ned i flyttekasser. Om 3 uger har vi nøglen til vores fremtid – det er altså bare vildt!

Lidt billeder fra vores seneste dage.

   
     

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s