Puls, babyfordybelse og indelysende spørgsmål 

Vores mandag startede med en tur i træningscentret. Mens den lille buttede lå og sov sødt i hendes vogn, så trampede hendes mor 5 km. på løbebåndet. Jeg er så taknemmelig for at Ellas sovehjerte muliggør en tur på løbebåndet et par gange om ugen. Egentlig ville jeg gerne afsted 3 gange om ugen, men det kan vores lille familie tidsmæssigt ikke bære lige nu og 2 gange er absolut også en rigtig fin start for både min kondi og mine knæ.

Så målet på 10 km. om ugen kan lige præcis realiseres og så skal der nok komme flere kilometer i skoene, når kondi og knæ er godt med – og så krydser jeg naturligvis fingre for at Ella stadig er med på en formiddagslur ved siden af trædemøllen.

Efter træning var det tid til at kysse små buttede fusser, se hinanden (stadig Ella og jeg…) dybt i øjnene, lave spytbobler og alt hvad der ellers får den lille til at trække på smilebåndet. Til sidst var hun dog mere optaget af at æde sin egen hånd og hun fik derfor lidt ro til dette i kravlegården, mens jeg gjorde klar til min venindes besøg.

Elsker disse dage, nyder virkelig denne barsel på en anden måde end sidst. Bevares der hyggede jeg mig også, men denne gang ved jeg ligesom lidt mere om hvad der sker og hvad jeg kan forvente og det giver bare en helt anden ro.

Eftermiddagen afsluttes med at hente den store stump i vuggestuen og jeg spørger ham vanen tro, om hvad han har fået at spise i dag og som alle andre dage svarer han straks “mad” – og det er vel, når alt kommer til alt, også et fyldestgørende svar på et indelysende spørgsmål…

Dejlige mandag.

   
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s