En uge til hus og have haves

Om en uge tøffer jeg rundt i min egen have, på bare tær hvis vejret tillader det. 

Jeg skal dufte til en masse blomster og nippe lidt hist og her, som om jeg har styr på hvad jeg laver – det har jeg overhovedet ikke, ved ikke en dyt om noget som helst der kommer op af jorden. Men det er mit (og Mikaels, bevares) og det er lige præcis dét, der gør hver en lille blomst og hvert et lille strå til noget helt særligt og spændende.

Kl. 10.30 får vi nøglerne og jeg glæder mig, som en økoko på græs, til ejendomsmægleren gir’ os hånden, siger held og lykke og lader os være alene i vores hus. 

Tror vi starter med at kigge måbende på hinanden, mens vi griner og hopper lidt rundt og undres over, at vi nu er blevet SÅ voksne, at vi, helt på egen hånd, kan betroes nøglerne til et helt hus. 

Derefter skal vi have slæbt vores midlertidige bord og stole ind i huset og så fluks op og handle, så vi for allerførste gang, kan spise frokost på vores nye matrikel. Og selvom det nok bare bliver en klapper med leverpostej i den ene hånd og en dåsesodavand i den anden, så bliver det med garanti et uforglemmeligt måltid.

Samtidig betyder alt det her, at vi kun har 5 uger tilbage i vores lejlighed og det er dejligt. Fra en tilstand, hvor jeg nærmest fik angstpletter, ved tanken om at skulle forlade byen, så får jeg nu næsten klaustrofobi ved tanken om, at skulle blive. Især når solen viser sit smukke gule ansigt og alt tyder på, at sommeren for alvor vanker forude. 

Og i dag har vi tyvstartet på havelivet, ved at kaste et par grove grillpølser på mini grillen og drukket øl og sodavand direkte fra dåsen – SKÅL 

  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s