Det lille Gule Hus

I går fik vi endelig nøglerne (hele 7 stks.) til det lille Gule Hus, som jeg uofficielt har dømt vores nye hjem og det var en super fed følelse.

Det var skønt at have huset for os selv, at vide, at det nu endelig er vores og at kunne lukke Villum ud i haven, velvidende, at han ikke kunne rende væk eller ødelægge noget, som ikke er vores – nøj, en lettelse!!

Efter at have hoppet lidt rundt, gransket alle rum og gået rundt om huset nogle gange, gik vi op i bymidten for at handle lidt til frokost. Vi gik bare i Kvickly, men alligevel var bare så meget mere spændende, at købe spegepølse til køleskabet i sit nye hus, end i lejligheden!? Underligt, men spegepølsen smagte altså også bedre… 

Og hvor var det skønt, at være sammen alle fire på det sted, som om 4 uger skal være vores hjem og hvor vores børn skal vokse op.

Vi var deroppe hele dagen. Jeg spillede bold med Villum i haven og Mikael gik og skruede ting ned, så vi kan nå at blive klar til maleren kommer på torsdag. Inden vi kørte hjem spiste vi en is på en bænk i haven, mens vi blev enige om, at det hele var ret idyllisk.

I dag er Mikael oppe for at vælte nogle vægge og jeg glæder mig vildt meget, til at se huset tage form og se vores idéer blive til virkelighed.

Lidt billeder fra vores første dag som boligejere med botanisk have 🙂

   
         

One response to “Det lille Gule Hus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s