Vi er forelskede…

…i vores lille Gule Hus. I fredags havde vi en aftale med en ingeniør og derfor dragede hele vores lille familie nordpå og fejrede årets første sommerdag i vores egen have. Det var så skæppe skønt og lige præcis så idyllisk, som vi havde drømt om og det til trods for den kendsgering, at både græsplæne og bøgehæk bør have en overhaling inden weekenden er omme.

Mens Villum sov, gik vi en tur i skoven og blev endnu mere forelsket i det helt utrolig dejlige område, som om under 4 uger bliver vores eneste hjem.

Himlen var blå, træerne grønne, fuglene kvidrede, børnene sov og myggene sørgede for en lille bitte pind i hjulet, så at sceneriet ikke blev direkte kvalmende. Jeg elsker allerede det sted og glæder mig til at blive deroppe.

I dag tog vi igen derop, da vores naboer/gode venner gerne ville se det hus vi forlader dem for. Villum nød at have besøg af sin bedste veninde og de to løb rundt i haven, indtil spisetid og ulvetime nærmede sig og de begyndte at skændes over en bold.

I morgen kommer mine forældre derop for første gang og jeg glæder mig super meget, til at vise dem vores nye hjem. Så vi krydser fingre for, at solen forkæler os igen i morgen!!


      

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s