Romantisk indslag

I dag er det vores bryllupsdag. Det er 2 år siden vi stod med hinanden i hånden under æbletræet og sagde JA til at være sammen resten af livet. Og det er edderbrodereme det vigtigste og bedste JA i mit liv. Man kan læse om vores bryllupsdag her hvis man er til den slags.

Mikael og jeg har kendt hinanden i lidt over 5 år og jeg synes, at man med rette kan sige, at vi har været ret produktive i den tid. Vi har købt både hus og lejlighed (sidstnævnte er solgt), vi har købt to biler og solgt den ene igen og vi har produceret to unger, som vi dog begge har beholdt. Der er sket en del siden vores veje krydsede hinanden og vores liv har forandret sig ret meget fra at være to singler, som slog pjalterne sammen, til larmende småbørnsfamilie.

En ting der især er forandret er tid! Tid er blevet en mangelvare og i vores iver efter at presse alle de samme ingredienser i ugens syv dage som tidligere (venner, arbejde, familie, træning) sker det nogle gange, at vi glemmer at skabe tid til det allervigtigste. Limen der holder vores lille familie sammen og som er det første jeg tænker på, når jeg vågner om morgenen og som er det, der gør det hele værd – kærlighed! Både Mikael og jeg er helt klar over, at denne følelse mellem os er så vigtig og afgørende for os to som par, men også for vores børn og derfor forsøger vi, at skabe tid til de stunder som kun handler om os. Stunder hvor samtale ikke bliver afbrudt af mad der spildes, bleer der skal skiftes, ting der bankes ned i gulvet, gråd, gylp, skrål og hvad de ellers byder os. Siden Ella er blevet født, har vi ikke haft en sådan stund, for vi har brugt tiden på at finde et nyt hjem og det har også været spændende, men absolut ikke afslappende.

Men i aften er netop sådan en stund planlagt. Vi spiser Villum af med frikkedellemadder og når han er lagt i seng er der dømt voksentid. Mens han intetanende sover, planlægger vi at smæske os i sushi og kigge hinanden lidt i øjnene. Vi kan desværre ikke gå ud at spise endnu, da Ella stadig kræver at mælkebaren har døgnåbent, men hun plejer at sove samtidig med Villum og bør derfor ikke kunne sætte en kæp i hjulet for vores datenight.

  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s