Weekenden

Så er endnu en uge godt i gang og vi kan se tilbage på en rigtig hyggelig weekend i sommerhus, med min veninde og hendes familie. Ja, vi overlevede… 

De første par dage uden mandfolket var en smule hektiske, det indrømmer jeg. Men det gik faktisk ganske godt og kun få øjeblikke syntes at have en snert af håbløshed. 

Solen var vores ven, uden den havde vi skulle indfinde os på 45 kvm. og det er jeg virkelig taknemmelig for ikke blev relevant. To 2-årige har godt af frisk luft og højt til loftet – så sover de meget bedre om natten (og det kan mødre li’)

Nætterne alene med børnene var lidt langhårede. Ella sov som sædvanligt fint hele natten, uden at ænse at hendes vugge var skiftet ud med en weekendseng. 

Villum sov sammen med mig i en 2×90 seng. En størrelse som de fleste sikkert ville mene, at to mennesker kunne befinde sig ganske fint i! Meeeen Villum er ikke som “de fleste” og han præsterede både sne-engle, saksespark og kolbøtter i søvne og jeg modtog i den sammenhæng fødder og albuer i ansigtet, hvilket gjorde min nat en smule utryg. 

På et tidspunkt vågnede jeg og opdagede til min store forundring, at jeg havde hele dobbeltsengen for mig selv. Og jeg kunne konstatere, at barnet i sin akrobatiske udskejelser var drønet ud af sengen og nu lå på den dyne, jeg havde placeret på gulvet til formålet – han sov fint videre og det valgte jeg også at gøre. To timer senere vågnede jeg igen og hev ham op i sengen og det lykkedes heldigvis, uden at vække ham. 

En time senere, ved en 3.30 tiden vågnede han og forlangte vand og påstod det var morgen, det tog en halv time at overbevise ham om det modsatte. Kl. 5.30 stod han op… SUK! 

Den lille pige kvitterede med at sove til kl. 8 – se det er weekend!

Nå, men mændene kom om fredagen og der artede alle de små sig – ro fra alle 4 kl. 19.30 og så havde vi ellers en rigtig voksen aften, uden afbrydelser – FEDT!

   
     

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s