Efter kaos kommer mere kaos

I skrivende stund sidder jeg og ammer på en lille bitte ledig plet i sofaen, mellem flyttekasser og opstablede møbler. Vores hjem ligner Jerusalems ødelæggelse, det er virkelig uoverskueligt lige nu. 

Ældste arvingen har gudskelov tilbragt dagen i  andre omgivelser med mormor og morfar (jeg gentager igen hvor vild jeg er med det koncept) og bliver nu fragtet ned til dem, for at spise aftensmad også.

Vi går herhjemme og pakker ned, selvom det nærmere virker som om vi roder ud… Det er jo helt uroligt hvad ens skuffer og skabe kan gemme på og det er ikke altid lige nemt at vurdere hvilken kategori alle dimsedutterne tilhører og hvilken kasse de skal ned i. Enkelte små dimser er røget i skralderen, alene af den årsag! 

Inden længe drager vi ned til mine forældre, hvor vi alle indlogeres til mandag og vi endelig kan indtage vores nye matrikel – inden da skal vi bare lige pakke færdigt, gøre rent og flytte 50 kasser… Det fedeste er tanken om, at det hele skal pakkes ud igen lige om lidt (dybt suk)  og at der derfor vil være et lignende kaos der også…(endnu dybere suk)

Men vi er glade og spændte og lykkelige for at vi ikke skal flytte igen lige med det samme…

Skrev dette fredag eftermiddag… Vi er stadig ikke færdige, men nu er børnene og jeg i eksil hos mine forældre.

   

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s