Psst, det roder stadig 

Her er en smule stille for tiden. Det er fordi vi stadig roder, vi er omgivet af flyttekasser og det vil vi nok være de næste par uger… 

Så den værste del er ovre, selve flytningen er nu lagt bag os og foran os ligger så den næste store opgave – at få alle dimser og dutter på plads i de nye rammer og det er ikke så nemt, når vi hverken har skabe eller reoler oppe endnu. 

Køkken og bad er næsten på plads og det er sgu rart at kunne finde en kop til kaffen og en børste til håret. Så langt så godt!

Det er også begrænset hvad man har af tid med to små børn, men sådan har vi valgt det og derfor øver vi os på pyt og skuldertræk, for man når bare ikke det samme. Heldigvis er vejret med os, så halvdelen af flyttekasserne står stadig på terrassen (ja, den er overdækket) og alle måltider indtages i det fri.

I vores kådhed bestemte vi os for hvide gulve og gu’ ser det da vildt fedt ud, men de skal lige hærdes og det gøres ikke med Dublo og træklodser… Så her leges ude, man har vel fået en have. Herudover ses nullermænd og døde fluer på lang afstand – men vi elsker det og ville ikke ønske at bytte med de praktiske lakerede parketgulve – det må holde som det kan!

Nå men her er som sagt nok at lave, f.eks mangler vi stadig døre, tv og puslebord…

Indlægget er skrevet i fredags. Siden da har vi fået døre og pusleplads.

   

  

    
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s