Familieidyl – eller noget…

Så nærmer tiden sig for at vores hvide gulve i køkken og stue skal males – igen! Der var nogle skønshedsfejl, som faldt os for meget i øjnene, så vi bestemte os for at få det malet igen, til trods for at stuen skal atter skulle tømmes – SUK!!

Det hele betyder, at vi ikke rigtig har kunne flytte ind i stuen for alvor, for vi skulle alligevel fylde det hele tilbage i flyttekasserne igen og det er sgu en smule frustrerende.

Da vi tilbage i maj måned skulle melde ferie i vuggestuen var jeg åbenbart ramt af en eller anden romantisk forestilling, som fik flytterod og familieliv til at lyde som en god cocktail – vi går og hygger og pakker ud og så tager vi mad med i skoven og det hele flyder bare sammen i ægte familiekvalitetstid – AS IF!! 

Den romantiske fase resulterede i at jeg glad i låget krydsede ferie ud for Villum i samtlige uger – nu skulle vi dæleme bare familie hygge i haven.
Forrige fredag krøb jeg til telefonen og ringede til vuggestuen og informerede dem om, at Villum ville være fast inventar i uge 29 – jeg tilstår at jeg følte et vist nederlag og et stik af dårlig samvittighed, men vi var simpelthen nødt til at få hamret noget op på væggene og få pakket tøj ud af flyttekasser og det var bare ikke muligt med to børn hjemme! Heldigvis var det Indianer uge og han kom bogstavelig talt hjem med en fjer i hatten og et stort smil på læben. 

Efterfølgende ved jeg at han nød at lege med de andre børn og jeg har også bestemt mig for, at det var den rigtige beslutning for alle. 

I denne uge har han været hjemme igen og det hele er gået lidt nemmere, med tøj og toilet sager på rette hylde og da selv hans biler var kommet op til overfladen, var det tydeligt for forældrene, at han selvfølgelig har savnet sit legetøj. 

Stakkels første barn – det er ham forældrene konstant øver sig på!

  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s