Det første halve år… og alt muligt blandet!

I lørdags blev vores lille sovetryne et halvt år og jeg sværger på, at nogen har skruet op for tiden – det går meget stærkere end med Villum!!

Lige nu er her stille i huset og det udnytter jeg ved at kaste mig over tastaturet og få afløb for alle de ord som hober sig op inde i mit hoved, når jeg ikke får afløb for skriveriet herinde. Villum er i vuggestue, Mikael er i Bauhaus (et sted man lige pludselig jævnligt besøger når man er blevet husejer) og Ella sover stadig (Kl. 08.40) og det giver mor her en smule alenetid – FEDT!!! Den seneste tid har ikke budt på mange af disse stunder da vi bruger alle dagen og aftens timer på at pakke kasser ud og komme på plads, inden hverdagen rammer os på mandag.

I denne uge er Villum tilbage i vuggestuen og det giver os meget mere tid til at nå en masse praktisk. Vi har efterhånden fået hængt lidt lamper op hist og her – det begynder ligesom at blive en smule mørkere hen mod aftenen og vi har forsat iPhone lygten med på toilettet efter kl. 21 – det får en ende en af de nærmeste dage.

Nå men, dette indlæg skulle egentlig handle om min datter, men hovedet er tydeligvis fyldt med praktiske tanker og gøremål, så det væltede lige med ud.

Men Ella stortrives og er fortsat en helt utrolig mild og glad lille pige, som troligt (banker under bordet) sover hele natten stadig – det kan slet ikke beskrives hvor stor betydning nattesøvn har for hele forældrerollen – man kan klare så meget mere, når man får lov at sove 6-7 timer i træk hver nat. Så tak til begge rollinger for denne dejlige vane. Ældstearvingen står op kl. 5-6 stykker – GAB – men efter han er kommet over i en juniorseng, så står han ofte bare op og leger i stuen, det hænder at han istedet tager Dublo biler med ind i dobbeltsengen og det er knap så behagelig en opvågning, men han sover hele natten og så er det sgu okay at han er et sandt A-menneske.

Både Villum og Mikael har været hjemme hele sommeren og det har været fantastisk hyggeligt at være sammen, men jeg har måtte sande, at hvad der er ferie for nogen, betyder mere arbejde for andre… Mikael har knoklet meget inde i huset og jeg har derfor hovedsageligt taget mig af begge børn og derfor har Villums ferie sat mig på dobbelt arbejde… Men pyt! Jeg må dog indrømme, at jeg har savnet lidt alenetid med Ella – hun bliver ofte tilsidesat når Villum er hjemme og det har jeg det ikke så godt med. Men han er et sted lige nu, hvor han kræver meget opmærksomhed og det er sgu lidt hårdt synes jeg…

Nu kan jeg høre at Ella er vågnet. Jeg vil skynde mig ned og sige godmorgen og dette indlæg blev vist alligevel noget være rod… Ligesom livet herhjemme er for tiden!

   
   

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s