Hej hverdag – kan du skride igen, det passer lidt dårligt…

Så er Mikaels orlov slut og antal hjemmegående voksne er igen reduceret til kun én – det er så meget nemmere (og hyggeligere) når man begge går hjemme, men vi kan altså ikke betale regninger med kærlighed og kildevand, så vi må tilbage til fabrikken og heldigvis er jeg da stadig hjemmegående.

Men hverdagen rammer os ret uheldigt, det gør den ofte efter en ferie, men denne gang er det især fordi Villum først har plads i en vuggestue heroppe fra 1/9 og det giver lige præcis et hul på tre uger, som jeg efter bedste evne skal udfylde.

I denne uge er han dog i vuggestue i Valby, så der bruger vi en del tid i toget og så siger vi farvel til de sødeste pædagoger på fredag – det er lidt vemodigt synes jeg.

Men derefter skal han være hjemme med Ella og jeg de sidste to uger af august…. Jeg håber at der vokser par ekstra arme ud på mig i weekenden…!! Jeg skal ærlig indrømme, at jeg gruer en hel del for så meget tid med børnene alene, især ved puttetid!!

Jeg får heldigvis hjælp i form af farmor og farfar og det er jeg helt utrolig taknemmelig for.

Men i dag er det torsdag, sidste dag med børn i toget i myldretiden – det kommer jeg ikke til at savne. 

   
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s