Ugen der gak gik…

I denne uge har jeg haft fornøjelsen af at være alene forældre til poderne. Mandag morgen dragede Mikael afsted for at dirigere en workshop et sted i Danmark.

Jeg har for længe siden fået bekræftet, at det ikke altid er lutter lagkage at være alene med to små størrelser, når man kun har to hænder og de desuden er uden forståelse for den slags praktiske kendsgerninger og ligeglade med de begrænsninger der følger. Derfor valgte jeg at alliere mig med godt selskab hele ugen, i skikkelse af først mine forældre og derefter mine svigerforældre og det har jeg været yderst tilfreds med.

Udover at det selvfølgelig er rigtig hyggeligt med voksen selskab, så har mine to små også nydt godt af de ekstra kærlige arme. Ugen som jeg havde frygtet er gået fint og der har heldigvis været en kraftig overvægt af hyggelige stunder og latter og ikke særlig mange narrestreger. Villum valgte at bisse den godt og grundigt det første døgn og så var det ligesom ude af hans lille system – og derefter forløb ugen fint og nemt.

I fredags tog farmor og farfar afsted og manden vendte tilbage til to sagelige unger og en nogenlunde udhvilet hustru. 

Næste uge er Villum også hjemme, inden han den 1. september skal starte i sin nye vuggestue (som faktisk er en børnehave….!! Men det er en anden historie)

Nu ligger jeg og lader op til endnu en uge med to små i dagtimerne og håber at alle arter sig på bedste vis og at vi undgår de store kontroverser. Hertil skal det siges at ambitions niveauet for hvad vi skal lave, er sat helt i bund, vi skal bare have det hyggeligt alle tre også selvom det indebærer lidt mere is og tegnefilm end normalt! Til helvede med principperne, det handler om mental overlevelse…

Og så ville det da være dejligt hvis solen lige kunne blive i haven næste uge med…

  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s