Legoland og nu Efterår

Så er efteråret kommet og jeg er vild med det! Jeg er ikke en af dem, som grædefærdigt konstaterer at sommeren er ovre. Jeg elsker de skiftende årstider og synes rent faktisk at efteråret er ret smukt med alle de brændte farver og så betyder efterår jo at julen så småt nærmer sig og det er min yndlings højtid.

Dette efterår er endnu federe fordi jeg barsler den med hende den lille lækre og fordi vi nu har udsigt til de smukke farver direkte fra stuen. I mit sidste indlæg kunne man foranledes til at tro, at vores huskøb var et fejlkøb, men sådan er det nu langt fra – jeg elsker at vi har en have og en skov 5 min. væk fra hoveddøren. Jeg er endda begyndt at løbe lidt i den der skov med Ella i løbevognen, det er lidt tungt og det går ikke hurtigt, men vi er derude og vi gør det! Forrige søndag var vi alle fire ude sammen, Mikael og jeg i løbesko, Villum på løbecykel og Ella i løbevognen, det var så hyggeligt og en fed måde at være aktive og sammen på.

Og så var sidste weekend en af de allerbedste!! Helt klart en af de weekender, der smutter direkte på top 5 over vores bedste familie weekender. Tidligt fredag morgen dragede vi med højt humør og store forventninger mod Legoland. Her skulle vi mødes med nogle gode venner og deres børn og sammen skulle vi tilbringe dagen i Legoland og jeg skal da lige love for at det var et hit. Villum sov hverken i bilen på vej derover eller undervejs i løbet af dagen, han havde kunstant julelys i øjnene over alt det fantastiske der omgav ham og det gik lige i mit moderhjerte, at se ham så glad og spændt. Han og min venindes søn løb og hoppede rundt og prøvede både tog, biler, både og fly og begge lignede bogstavligt talt flækkede træsko hele dagen.

Bagefter tog vi på hotel og her udviste begge rollinger en meget lovende hotel-opførsel, hvilket er godt når deres optimistiske forældre har booket en tur til Rom senere på året, hvor begge arvinger skal med… Og som glasur på hele herligheden blev vi upgraded til en suite (eeeeeelsker når det slags sker…) og manden og jeg kunne således se film og spise chokolade til aftensmad i sovesofaen – optur fredag aften.

Næste dag kørte vi til farmor og farfar og også her var børnene så søde og artige, at idyllen næsten mindede om en amerikansk after-school-special, men vi klager ikke…, nogle gange er det sgu så nemt at have børn, faktisk er det ofte ret nemt herhjemme.

Men Villum kom hjem som en LEGO fan og konstaterede at Dublo måtte Ella gerne låne, det skulle han ikke lege med mere…øhh, nå!


  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s