Sushi overload og tid med DSB

Så er jeg på vej hjem fra en helt utrolig hyggelig aften i selskab med nogle af mine absolut ynglingsdamer. Vi var enige om at menuen skulle være sushi og vi bestilte derfor (på tomme sultne maver) sushi til fem personer, selvom vi kun var tre, det kunne vi sagtens klare, man kan da altid spise sushi! Det viser sig så, at det kan man altså ikke…, og vi måtte derfor tage nogle uopdragne metoder i brug, for at reducere resterne på fadet til et tåleligt antal – pinligt ja, men skide skægt og for en kort stund var det som at være tyve igen og skide ligeglad med den slags små uhøfligheder!!

Nå, men bortset fra denne morsomme og noget pinlige episode, så forløb aften ganske modent og voksent og vi fik vendt alt lige fra arbejde til ekskærester, vigtige TV-shows og det kommende valg – ja vi kom vidt omkring og hvor var det dog skønt og givtigt, at kunne sludre uden afbrydelser fra og servicering af små mennesker – tak for løbepasset Mikael!!

Nu sidder jeg på vej hjem i toget og lytter til en medpassagerers ret personlige samtale med én, som jeg gætter på, han lige har været på date med og han har ikke umiddelbart efterladt det bedste indtryk og nu jogger han så yderligere i spinaten, med en forklaring om for meget øjenkontakt og snak , oh no…!!

Åh dengang man datede og bagefter sad og forsøgte at analysere den stakkels mands mindste move og ventede på, at han ville ringe eller skrive eller håbede at han ikke gjorde nogen af delene, jeg husker det så tydeligt. 

Jeg husker at mit hjerte engang blev knust og det gjorde skrækkeligt ondt, i lang tid.

Og så tænker jeg på den dag jeg mødte Mikael og vidste at han var manden!! For fanden da, det var som alt gav mening og det har det gjort lige siden.

Og nu stopper toget og jeg skal af og jeg ved, at jeg ikke skal have sushi i meget lang tid….

  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s