Rom og (lidt) rædsel

I morgen tager vi til Rom. En tur vi har glædet os til og set frem til længe. Vores lille familie skal ud i den kulturelle verden og nyde én af Europas (måske verdens) smukkeste byer, fyldt med historier om starten på civilisation, kunst, visdom og verdens bedste køkken, efter min ydmyg mening. 

Og indtil fredag den 13. ramte os, var det lutter spændte sommerfugle, som baskede i min mave. Men efter de ubeskrivelige ondskabsfulde og fuldstændig meningsløse angreb på Paris sidste fredag, er det ikke kun søde sommerfugle der fylder i mellemgulvet. De har desværre fået selskab af en ubehagelig bekymring, som fylder og skubber glæden lidt til side og det er bare så ærgerligt. Jeg er godt klar over, at man ikke skal gå og være bange, men lige nu forbereder jeg mig på, at pakke vores kufferter og putte de mennesker jeg elsker allermest ind i et fly og jeg må tilstå, at det er med en smule rædsel. Det hele blev ikke bedre af dagens begivenheder i Københavns Lufthavn… 

Tanken om at jeg ikke kan beskytte mine små mod det onde i verden, er fuldstændig skrækkelig. Men sandheden er, at det kan jeg ikke og jeg nægter at lade syge og tåbelige mennesker sætte grænser for mig og mine børns bevægelighed og frihed. Men jeg kan ikke undgå at blive bange. Jeg forstår ikke hvorfor nogen hader så meget og hvordan man kan dræbe helt uskyldige mennesker. Det kan ikke have noget med religion at gøre og de som tror det, må have misforstået hele budskabet – og det er så trist.

Jeg håber at vi alle kan se på disse rædsler og forstå, at de er udført af syge fortabte og vildledte unge mennesker og at deres handlinger og holdninger ikke har noget med islam eller muslimer at gøre. De er blevet forført af Satan selv og han har intet med hverken Gud, Allah eller Jahve om man vil, at gøre. Intet. 

I morgen tager vi afsted og rædslen og skrækken må vige, for verden er heldigvis fuld af kærlighed og dén vil jeg vise mine børn, dén skal lede dem og forhåbentlig vil de altid kunne se den, trods ondskab og tåbelighed.

Næste stop. Rom.

  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s