When in Rome…

I mandags (dette indlæg skulle have været postet for længe siden…) vendte den lille familie hjem efter 4 fantastiske dage i Rom, som efter min mening er den smukkeste by i Europa (altså af dem jeg har tullet rundt i) og vi har NYDT det! 

Jeg ELSKER storbyer og de kan efter min mening sagtens opleves med små mennesker, bare man justerer forventninger derefter 😉 Vi vidste på forhånd, at aftenerne ikke kunne nydes på lækre romantiske restauranter, at besøget i Vatikanet måtte vente og at Forum Romanum ikke kunne opleves med et firhjulet køretøj og det var helt okay – for Rom findes stadig om nogle år og vi skal helt sikkert tilbage.

Vi var en smule spændte på om gaderne i Rom var klapvogns-venlige og der blev vi glædeligt overrasket, for bortset fra førnævnte Forum Romanum, var det ganske lige til at spadsere med de små i klapvognen. 

Romerne (og nok italienerne generelt) elsker børn og de gør alt for at behage de små og det gør opholdet i byen til en endnu bedre oplevelse, for når man rejser med små børn, så er det virkelig rart at føle, at de oprigtigt er velkomne!

Maden er fantastisk og højt elsket af både store og små – hvem kan ikke sætte pris på en sprød pizza med lækker vin til, serveret på et bord til to på en brostensbelagt lille gade og med to sovende guldklumper on the side… Det var det tætteste vi kom på en romantisk middag, når begge børn sov, kastede vi os selv ind på en restaurant og bestilte kaffe eller vin og nød det stille uforstyrrede øjeblik.

Da vi kom hjem ventede der os noget af et snefald og vi brugte aftenen på at redde vores tulipantræ – noget af et antiklimaks 😉 

   
    
    
   

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s