December…

Der har været stille herinde i lang tid. Der er ikke noget galt, men tiden er brugt på alt muligt andet. Mikael har haft orlov og vi har derfor haft glæden af hinandens selskab og det har været så dejligt. 

Vi har dog brugt tiden på at nå en masse praktiske ting herhjemme og på at købe julegaver og handle ind til jul og besøge farmor og farfar på fastlandet og så har Villum været lidt syg og ja…, sådan render tiden jo hurtigt fra én!! 

Men status er, at vi nu er startet på anden uge af vores juleferie og er nu så småt ved at være klar til juledagene, alt er handlet ind, mandlerne er smuttet, træet er købt og nu skal vi så bare have bikset alt det der julemad sammen og til den del får vi heldigvis kyndig vejledning og hjælp i form af mine forældre, så det går sikkert nemt det hele.

Dog har jeg lige smidt 200 gram kokos og tre plader mørk chokolade i skraldespanden, da chokoladen brændte på og kokoskuglerne nægtede at samle sig…Pis!! Nå men skidt, vi undværer og jeg overlader resten af konfektplanerne til manden i huset – han er bedre til det med flydende chokolade end mig!!! 

I morgen kommer mine forældre og de bliver her til jul og det bliver så hyggeligt. Jeg skal ærlig talt indrømme, at det er lidt mærkeligt ikke at skulle hjem til jul. Nu er det os der selv skal pukle og bikse og skabe den der helt specielle stemning som juleaften er… Heldigvis er selskabet det vigtigste og det er på plads, så det kan ikke gå helt galt. Men jeg har også taget mine forholdsregler og erkendt mine begrænsninger med to små børn og derfor har jeg ikke bagt småkager i år, de der ender på vores bord har vi enten fået eller købt, bare tanken om at skulle stå med småkagedej fik det til at løbe koldt ned ad ryggen. Ej, det gør vi næste år, måske… 

Villum har vænnet sig godt og grundigt til Nissen, som efterhånden får skyld for lidt af hvert herhjemme. I følge den unge mand er Nissen gerningsmanden til den store rift han har pådraget sig, ophavsmanden til narrestreger, såsom at kaste med ting og åbenbart også kleptoman, for alt hvad der er væk, har han taget… Jeg har på fornemmelsen at vi ikke slipper af med Nissen efter jul for Villum har ikke købt ind på den del af konceptet.

Nå, men det var lidt om julestemningen herhjemme, som nu for alvor begynder at snige sig ind. Men lidt koldere vejr ville virkelig hjælpe på julefølelsen (og pladsen i køleskabet!)

   
  

  
   

  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s