Frihed

Frihed. Et ord jeg har tænkt en del over den seneste tid. 

Det er ikke nogen hemmelighed at personlig frihed er begrænset for en mor til to små børn og det er jeg rent faktisk ret afklaret med. Men jeg savner frihed til at stoppe op og tænke, kigge ud i luften og lade mine idéer og tanker komme op til overfladen. 

Min mave forsøger at fortælle mig noget, det kan jeg mærke, men jeg har ikke ro til at høre efter. Det er ikke nogen dårlig fornemmelse. Det er følelsen af, at der er noget jeg overser, noget jeg skal gøre eller prøve, men jeg har ikke tiden til at reflektere og mærke efter…

Det skal nok komme og jeg tror også jeg ved lidt om hvad det kan være, men brikkerne falder ikke rigtig på plads og jeg kan ikke rigtig hegne det ind, for det er som sagt en følelse.

Nu når jeg skriver om det, så kilder det lidt i maven og jeg er derfor rigtig spændt på hvad der gemmer sig derinde og hvordan jeg finder det og ikke mindst om det overhovedet kan realiseres.

Min kreativitet er fanget i familie logistik, transport, hverdag og arbejde og den kradser for at komme ud et sted. Jeg bliver dvask når den kvæles, jeg mangler tid til at sætte ord på mine tanker og mit eneste tankeåndehul er for tiden begrænset til pendler tiden, som jeg nu lige pludselig holder af… Toget der triller gennem provinserne, forbi huse og mennesker på vej ud og hjem fra dagens trummerum, tankerne flyver og forhåbentlig tager de form.

Tiden vil vise det, jeg kan mærke det!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s