AdoptionsPROCESSENS barske bagside

Min veninde har skrevet en stærk artikel ❤️ Om noget vigtigt, som mange af os er så heldige aldrig at skulle gennemgå, men som er vigtigt at sætte fokus på – dette er en hjertesag og det kræver opråben og åbenhed – Helle du er en af de stærkeste jeg kender!!

Fru Friis

senegal_640senegal_640

Jeg prøver ofte afskrive mine små anekdoter med lille humoristisk vinkel, da der for mig at se næsten i en hver situation kan drysses lidt selvironi og humor henover  (ok med få undtagelser) I dette tilfælde skal man grave langt efter humoren, da der i denne situation fintet humoristisk er at finde.

Jeg kan med det samme sige at dette indlæg handler ikke ( særlig) om mig. Det handler ikke om graviditet eller lykkelige omstændigheder. Det handler ikke om hvordan Moder-jord hånd i hånd med skæbnen kan tilsmile os.  Det handler ikke om familieforøgelse . Men det handler om forælderskab og det brændende ønsket derom!

Kort tid efter vi var kommet hjemfra Senegal med Tristan og skulle til at opbygge vores familie, blev jeg opmærksom på, at der faktisk fandes en ´Senegal-gruppe´ på Facebook for adoptanter – både dem der var blevet forældre, samt dem som stadig stod på venteliste…

View original post 697 more words

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s