Sommerferie og nyt hus

Så er det vores tur til at starte arbejde igen efter feriekortet er indløst. Ferien var tiltrængt og jeg må tilstå, at det var den altså stadig i morges, da virkeligheden igen tvang os ud af dynerne. Jeg kunne snildt nappe 3 uger mere!! Men ak, hverdagen er tilbage og vi står igen og planlægger familie logistik over madpakkerne. Tid og klokkeslæt er igen blevet en faktor af betydning.

Der er ikke mange timer til fordybelse i hverdagen og derfor bliver der heller ikke berettet så meget herinde, som jeg kunne tænke mig… Og i ferien har jeg lagt telefonen (hvor fra jeg skriver…) på hylden og fokuseret på nuet og nydt hvert et minut af det.

Men nu starter hverdagen igen. Den suser derudaf og mine få alene timer, skal igen bruges på lydbog og lukkede øjne (pendler tid), løbeture i skoven (illusionen om før-mor-krop holdes i live) og tv serier på HBO og så skal kroppen helst ramme madrassen inden 22.30 for ellers nægter den simpelthen at adlyde vækkeuret.

Men ferien har været skøn. Vejret var med os og det er ret afgørende, når ferien skal holdes i haven.

Men som altid havde vi et projekt. Børnene skulle have et legehus og da vi havde forudset, at det ville være et af de mere tidstunge projekter, var ferien den eneste mulighed for at realisere det. 

Så med to ugers ferie og den ene med bedsteforældre rygdækning kunne vi gå i gang. Jeg vil ikke tærske langhalm om hvordan vi bankede, hamrede og malede, men det tog tid, ret lang tid. Og som så mange gange før, er jeg lykkelig over den uvidenhed, og naivitet omkring små børn og tidskrævende arbejde, som jeg altid kaster mig ind i nye projekter med, for ellers ved jeg ikke hvor meget vi ville have fået banket sammen her på adressen. Mikael er mere realistisk i den retning, men han er utrolig overbærende overfor mine, ofte vanvittige, tidsmæssige kalkulationer om hvad vi kan nå og hvad jeg i øvrigt også gerne vil bruge tiden i ferien til. Jeg elsker ham.

Men vi nåede det. Legehuset er færdigt, der mangler lige et ur og en kulgleramme på væggen og så er den hjemme. Nu mangler vi blot at få plantet lidt omkring huset og få lagt lidt sten, men det tager ikke så lang tid tænker jeg, et par timer på lørdag…

Huset er blevet helt fantastisk og det tog måske en smule overhånd indretningsmæssigt, men det er virkelig blevet fint. Hvis ungerne ikke gider bruge det, så drikker jeg min morgen kaffe derude om lørdagen i selskab med en god bog og med døren lukket.

Udover legehuset, så nåede vi alligevel en masse andet, når jeg nu sidder og tænker tilbage. Vi var på stranden et par gange, i Cirkus Summarum og på Kronborg.

En skøn ferie med de dejligste jeg kender.

Nu er den gået, men så er det godt at tænke på at den næste allerede er i sigte…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s