1 1/2 år 

I mandags var det præcis 1 1/2 år siden at vores skønne lille pige kom til verden og siden dag har hun taget vores hjerter med storm, selvfølgelig!

Vi brugte ret mange timer på at tale om hvad hun skulle hedde og vi kunne ikke rigtig sætte os fast på ét navn. Da fødslen nærmede sig havde vi tre navne i hatten og valgte at bestemme os for hvilket et det skulle være, når vi mødte vores lille datter.

Efter en fredelig fødsel, hvor alt bare klappede, mødte vi endelig vores datter og hun var så mild og rolig, at vi slet ikke synes at de tre navne, vi havde i hatten, passede til hende.

Mikael kørte efter jordbær milkshake og imens lå jeg og kiggede på vores nye lille menneske og jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes hun lignede en Ella… Da Mikael kom tilbage med forfriskningerne, sagde han at hun måske kunne hedde Ella og så var den sag ligesom afgjort og Ella fik sit navn.

Jeg har ikke et øjeblik fortrudt, for jeg synes det er et smukt navn og det passer så skønt til vores lille pige. Men at Ella er en mild lille pige, den påstand har vi for længst fået afkræftet… Hun er en glad og temperamentsfuld lille pige, som ved hvad hun vil, men ikke helt hvad hun kan. Hun er utrolig kærlig og ser op til sin storebror, alt hvad han gør, gør Ella 😊 Hun elsker at tage sko af og på og vil rigtig gerne låne Villum løve-futter og hun forsøger at sige en masse ord og så er hun, som resten af familien, et rigtig lille madøre.

Tillykke med det første halvandet år min elskede lille mus. Du er vores lille solstråle.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s