Tiden der forsvandt…

Åh, så blev det oktober.

Vi havde sommerferie i september og det var så fantastisk. To uger med sol, strand, leg, is og fantastisk selskab – hele banden var godt tilfredse og jeg kunne sagtens nuppe en tur mere allerede.

Men set i bagklogskabens umådelige klare lys, så var det ikke super gennemtænkt, at tage på ferie i september, hvor alle ens kollegaer er klar til at køre med 300 km/t hen mod efterårsferien. Men til mit eget forsvar skal det nævnes, at jeg var på barsel, da ferien blev planlagt og jeg skænkede ikke det pulserende erhvervslivs rytme en ærlig tanke (heldigvis!).

Nå, men det betød, at der siden siden hjemkomsten midt i september har været ret meget fart på herhjemme og der har ikke været tid og overskud til de store litterære udskejelser herinde og det ærgrer mig lidt. For det er jo en slags dagbog til mine børn og nu står jeg med et stort hul i 2016. Dog er spændingskurven i vores liv relativ flad, så de tilgiver mig nok.

I skrivende stund er det mandag og jeg er hjemme med en sløj lille pige, som lige nu tager sig en velfortjent lur i sin barnevogn.

Jeg burde gå ud og feje blade op, men det gider jeg ærlig talt ikke, tiden er mere til lidt refleksion og lidt ligegyldig skriveri. Og i går investerede jeg 30 min. i at gøre legehuset rent, efter sønnen og dennes veninde havde lavet jordkager sidste weekend. (De legede i fem kvarterer uden vi hørte et pip fra dem, så det var hele svineriet værd)

Livet går sin vante gang og vi holder fast i hinanden og nyder de små skønne øjeblikke i hverdagens pulserende rytme med vasketøj, indkøb og logistik. Jeg øver mig  i sætninger hvor “pyt”, “det når vi nok” og “skidt med det” indegår og samtidig fokuserer jeg på, at negligere vasketøj, LEGO, krummer og nullermænd og noterer evig oprydning på listen over øvrige ugjorte (ikke livsnødvendige) gøremål.

Vi har det dejligt, børnene er glade og vi to voksne er egentlig godt tilfredse med forstads livet tæt på skoven, lige bortset fra, at samtlige blade snart ligger i vores have, men skidt med det! Haven er ved at være fint tilgroet og guldbryllups temaet vi overtog sidste sommer, er gudskelov ved at være udkonkurreret af legehus, sandkasse, bålsted, plastik køretøjer og ukrudt!

Indendørs har jeg prydet hjemmet med lidt grønt, af den slags som skulle kunne overleve på egen hånd, kaktusser og sukkulenter. Det virker næsten for godt til at være sandt, at de kan forblive grønne uden særlig omsorg, vi får se… De er ihvertfald pæne lige nu.

Jeg er den type, der elsker samtlige årstider og efterår herhjemme betyder starten på stearinlys, græskarhoveder, bananpandekager og uld-tæppe-svøberi og selvfølgelig nedtælling til JUL!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s