Provinsen – tur retur

Det har længe ulmet. Følelsen af, at være alt for langt væk hjemmefra. At undre sig over hvorfor vores navn pludselig står på en postkasse 30 km. væk fra vores elskede København.

Ambitionen var at være tættere på naturen, at nyde egen have og have højt til loftet. Men desværre er det bare slet ikke det vi føler. Vi føler os langt væk fra alle vi kender, vi føler os isoleret og fremmede. Vi udskyder havearbejde og  tager ind til byen i stedet… Skoven er skøn, men vi bruger den slet ikke i det omfang vi havde forestillet os.

Logistikken hænger heller ikke sammen. Togturen er lang og alt for ofte står forsinkelser i vejen for vores planlagte hente/bringe kabale og vi er derfor blevet total afhængige af vores (heldigvis fantastiske) barnepige. Men jeg savner at være mere i kontakt med mine børns dagligdag. Selv at hente dem oftere. 

Vi vil gerne bruge vores kostbare tid på oplevelser sammen og ikke på at fjerne ukrudt og male træværk. Derfor har vi valgt, at vores hus skal sælges og vi skal tilbage til byen. 

Når sandheden skal frem, så har jeg vidst at dette var uundgåligt  lige siden sidste sommer, men jeg har prøvet at skyde det hen og overbevise mig selv om, at en fremtid udenfor byen, var det bedste for os. Men det er det ikke. For de voksne i familen er ikke glade for at være her. Og eftersom vi er det solide fundament, som vores børn gror på, så mener vi, at vi har en forbandet pligt i at sikre, at det fundament er urokkeligt. Og derfor har vi nu samlet modet til endnu engang at rykke vores famile. En beslutning som også medfører en masse bekymringer i forhold til børnene og især den ældste. Men vi gør det nu, inden han skal i skole. 

Vi er heldigvis enige om denne store beslutning. Vores familie skal være hvor Mikael og jeg elsker at være og det er tæt på byen og ikke tæt på skoven. 

En flytning er en stor mundfuld for os alle og ikke mindst vores børn. Men  beslutningen er vores, og vi vil gøre alt hvad vi kan, for at støtte vores børn gennem forandringen – igen.

Spændende. Uvished. København ❤

2 responses to “Provinsen – tur retur

 1. Hej Margit

  Vi har ikke kunnet finde kontaktoplysningerne på dig, så derfor prøver vi at nå dig via denne kommentar.

  Jeg har nemlig den fornøjelse at fortælle dig, du er blevet nomineret som årets blogger i kategorien “Bedste familie blog 2017”.
  Vores jury har nomineret din blog på baggrund af din hudløse og ærlige fortælling om livet som mor og det at have en børnefamilie med hjælp i hjemmet.

  Det er dette blogindlæg der ligger til grund for nomineringen.

  Det er læserne der afgør hvem der vinder prisen og dette gøres her: https://www.aufini.com/dk/bedste-familie-blog/

  Hvis du vil gøre dine læsere opmærksomme på at du er nomineret, kan du indsætte et badge på din blog som du finder på siden.

  Nomineringen vil blive offentliggjort for offentligheden tirsdag d. 23. januar. Afstemningen slutter fredag d. 2. marts 2018.

  Endnu en gang tillykke med nomineringen.

  Venlig hilsen
  Jacob Christensen
  Aufini.com
  Nomineringsansvarlig

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s