Mens vi venter…

Det går altså ikke lige så hurtigt at sælge et hus i forstaderne, som en lejlighed i byen… og så er jeg nok også en kende utålmodig!! 

Men når ‘Til salg’ skiltet er hamret ned i indkørslen, så er man ligesom mentalt flyttet og så virker det som en evighed siden at beslutningen blev taget…

Indtil for ganske nyligt har sommerferien været sat på stand by, vi ville lige vente og se hvad der skete med huset. For et par uger siden besluttede vi så, at en lang sommerferie var både tiltrængt og fortjent! Den seneste tid har været hektisk både på arbejde og på hjemmefronten, så nu kan vi se frem til en dejlig lang ferie.

4 uger. Ja tak.

Vi starter ferien med en tur til det nordjyske og det glæder jeg mig vildt meget til. Jeg elsker naturen deroppe og når vejret arter sig, så findes der ikke mange smukkere steder ☀️ 

Efter sommerhus, Vesterhav, fisk og masser af vaffelis drager vi til USA. 

Vi skal besøge min bror og hans familie og det glæder jeg mig helt ustyrligt til. Vi var derovre i 2012 og de var her i 2014, så det er ved at være på tide at ses igen! 

De bor i North Carolina og kan både garantere pool og temperaturer over 30 grader og det er jo i stor udstrækning de vigtigste faktorer for en bleg nordbo. 

Fra dem tager vi nogle ture til både bjerge og strand, så der er fin mulighed for en ferie, hvor både store og smås behov kan tilgodeses.

Det bliver så fedt. Nedtællingen er gået i gang!! 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s