Januar

Så er et nyt år skudt i gang – 2018

Et år hvor vi igen er at finde i et postnummer med en acceptabel afstand til København og dermed et socialt liv indenfor rækkevidde og det føles sååååå godt. Begge børn er glade for børnehaven, jeg nyder at være tæt på mit arbejde igen, Mikael har fundet sig til rette med at have langt på arbejde igen… og nu glæder vi os helt overdrevet meget til at overtage vores eget rækkehus i Valby.

Traditionen tro har vi genoptaget løb…  Denne gang har vi givet håndslag på, at løbe vanen skal overleve sommerferien! Det er som regel der den dør for os og så bruger vi resten af året på at finde tilbage i kage-formen, så vi igen er tilpas motiveret til næste januar. Men ikke i år! Nu skal den vane sgu vare ved. Men udover at have pudset løbeskoene så har vi ikke påtaget os yderligere nytårsfortsætter, de holder alligevel sjældent herhjemme. Lige meget hvor meget jeg gerne vil være mere struktureret, tjekket og sofistikeret, så ender jeg alligevel med at spilde på min hvide trøje, krølle mine noter og læse krimier frem for Børsen – efterhånden har jeg accepteret at det at beherske en vis portion kaos med pletter på trøjen rent faktisk kan være ganske brugbart.

Men 2018 bliver året hvor vi atter bliver hus-ejere. Denne gang bliver det et rækkehus og planen er at vi (helt sikkert) ikke skal flytte mere lige foreløbig.  Vores rækkehus ligger 20 meter fra det vi lejer nu, så det bliver den nemmeste flytning og det er vi alle ret taknemmelige for. Begge børn glæder sig meget til at få hvert deres værelse, dog var Villum en smule ængstelig for, om endnu et adresseskift betød, at han igen skulle flytte børnehave (av!), men det kunne jeg heldigvis sværge på, at han ikke skulle.

Vi får allerede nøglerne den 15. februar og det er der altså ikke længe til mere. Så har vi  et par ugers overlap inden de rare mennesker, som vi lejer hus af nu, kommer tilbage og skal have deres nøgler retur. Jeg kan næste ikke vente til at få pakket vores egne ting ud og side ved vores eget spisebord, men vores egne tallerkener og drikke vin af vores egne glas…. Det bliver så fantastisk!! Jeg havde ikke forestillet mig at jeg ville savne mine egne møbler, billeder og tallerkener så meget, men det gør jeg altså.

Så nu er jeg ved at finde inspiration til hvordan man opbevarer enormt mange ting på relativ lidt plads… Den udfordring må der være nogle der allerede har løst, så jeg leder nettet tyndt. Vi skal have en opslagstavle og jeg tror den skal være af kork, måske en hel væg…

Vi vil også gerne have en slagbænk. Lige nu leger vi lidt med tanken om selv at bygge den – lad os se hvad det ender med.

Så har jeg lovet sønnen noget sejt dinosaurer tapet. Jeg ville ønske at jeg havde undersøgt udvalgte en smule inden jeg lovede ham det, for det jeg har kunne finde indtil videre er en smule mere spraglet end hvad jeg lige kan co-eksistere med.

Og så overvejer jeg en midnatblå væg i soveværelset… Det virker måske ikke så vovet, men når man som mig er mest til hvidt med hvidt, så er det altså noget af et kvanteskridt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s