Om os

2018

Så er det vist igen tid til en opdatering. Min alder skrider fremad og jeg er nu virkelig voksen og kan tælle 37 år på bagen. Manden er den samme og det er jeg ret sikker på aldrig ændrer sig. Den lille pige som var undervejs i nedenstående afsnit bliver 3 år lige om lidt (helt vildt som tiden flyver) og vores søn bliver en hel håndfuld til marts.

Siden sidst er vi draget retur til vores elskede Valby og overtager snart vores eget rækkehus, hvor vores liv skal udfolde sig på 146 kvm. fordelt på tre plan.

Og så er det sidste hele år inden vi har skolebørn…

2015

Jeg kom lige til at kigge på denne ‘om mig’ tekst og jeg skal da lige indrømme at den er blevet glemt…. Der er sket en del siden jeg forfattede nedenstående.

For det første er jeg nu 34 somre og bor ikke længere sammen med min kæreste, men med min mand – som heldigvis er én og samme person. Den lille fyr der ventede i min mave dengang, hedder Villum og er i skrivende stund 21 måneder og over det hele. Så det der med at være far og mor har vi da fået nogenlunde styr på, bilder vi os ihvertfald ind. Og det er heldigt, for lige om lidt, så gør vi det hele en gang til. Vores familie bliver et medlem rigere til februar 2015 og denne gang vanker der en lille pige. Formålet med skriveriet er dog uændret – det er en dagbog til vores famile, især til mine børn og jeg håber virkelig at de en dag vil glæde sig over at læse om os.

Ella Marie kom til verden den 1. februar.

2013

Jeg er 32 år og bor med min dejlige kæreste i Valby  – vi bliver forældre for første gang lige om lidt og som så mange andre før os, er vi spændte på det nye liv der venter forude. Formålet med denne blog, er at skrive en dagbog om vores liv, de nye roller der venter os, kæresteriet med en baby, hverdagens små og store oplevelser og så forsøge at besvare de spørgsmål som lige nu brænder på mine læber – kan jeg stadig være med på mode, trends og karriere med mor-hatten på? Hvornår kan jeg passe mine jeans igen? Og får kæresten og jeg tid til hinanden – alene? 20130216-160818.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s